Open Tuinendag “Overmaar” Westerwijtwerd (Gr)

Datum: 18 mei 2019, vanaf 10:00

Start locatie: Heemweg 3, 9993 TN Westerwijtwerd

Overmaar

Foto doorn doornen rozen roos tuin

Bij een meer dan 200 jaar oude voormalige herberg aan de rand van het dorp ligt deze verrassende en mooie tuin. Aan de weg de overtuin met buxusvakken met witte tulpen, resp. witte rozen omgeven door meidoornhagen. Bij het huis een omsloten bloementuin. Een brug voert naar het aangrenzende romantische bos met zichtassen, een spiegelvijver met op een eilandje een vaas op sokkel, een theehuis en een berceau met zicht op de omliggende weilanden. In het voorjaar tienduizenden stinzenplanten en bollen.

Tuin nummer 25 uit de OTG 2019

F. Bloemsma en J.G. Talsma

Heemweg 3, 9993 TN Westerwijtwerd

jan.g.talsma@planet.nl

Voor donateurs tuin gratis za 18 mei.

Geopend za 18 mei van 10.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

Groepen op afspraak.

• Toegankelijk voor invaliden