Open Tuinendag “Op ’t Strijp” Oud Gastel (NB)

Datum: 1 juli 2017, vanaf 10:00

Start locatie: Strijpdreef 4, 4751 SV Oud Gastel

Op ’t Strijp

Langs brede, rondlopende graspaden liggen gevarieerde borders. Er zijn veel coniferen, palmbomen en treurbeuken, maar ook fraaie borders met siergrassen en grote vlakken bloeiende planten. Er zijn heel veel fuchsia’s, als heester, op stam of als hangplant. Stekken is de hobby van de eigenares. Er zijn twee vijvers met waterlelies. Rondom het hele terrein is een houtsnipper pad, van waar weer een andere kijk op de tuin is. Oppervlakte: 5.600 m².

Entree en openingstijden

Geopend uitsluitend op za 1 juli van 10.00 tot 17.00 uur voor groepen op afspraak. Voor donateurs tuin gratis.

Route

Vanaf A 17 afslag 23 Stampersgat, paralelweg nemen, dan rijdt men via de Bredestraat naar de Strijpdreef. Vanaf Oudenbosch vóór de rijksweg rechtsaf, paralelweg nemen en vóór het viaduct rechtsaf, is Broekestraatje, doorrijden naar Strijpdreef.

Familie Coppens
Strijpdreef 4