Open Tuinendag “Merrigum” Neer

Datum: 23 juli 2017, vanaf 11:00

Start locatie: Zie website

Merrigum

Eind 1999 kochten de eigenaren een een voormalige boerderij met weilanden en twee koeienstallen. De vrouw des huizes is biologe en tijdens een stage in Australië viel ze als een blok voor de Australische planten. De stallen zijn omgebouwd tot kassen waarvan de grootste is omgetoverd tot miniatuur stukje Australische bush. De heer des huizes, plantenveredelaar van beroep, heeft de weilanden getransformeerd tot een prachtig arboretum met grote vijver, een siertuin met volle border, een rozentuin, boomgaard en moestuin. Oppervlakte: 8000 vierkante meter.

Entree en openingstijden

Geopend op zo 25 juni; zo 2, 9, 23, 30 juli; zo 6 augustus; zo 3 september. Steeds geopend van 11.00 – 17.00 uur. Voor donateurs tuin gratis op zo 2 juli. Entree 3,50 euro incl. koffie/thee/lekkernij.

Voor meer informatie: www.merrigum.com