Open Tuinendag “Kwekerij Jacobs” Vriescheloo (Gr)

Datum: 23 juli 2017, vanaf 09:00

Start locatie: 5e Dalweg 4, 9699 TS Vriescheloo

Kwekerij Jacobs

Landelijk gelegen tuin en kwekerij, die bestaat uit in elkaar overlopende gedeelten die vanaf smalle paadjes te bewonderen zijn. Er is een grote natuurlijke vijver met glooiende oever en weelderige beplanting met o.a. siergrassen. Dit gedeelte gaat over in een middendeel met kwekerij en ‘sierlijke’ moestuin. Voor het woonhuis onder oude bomen schaduwtuinen, eindigend in uitbundig bloeiende eilandborders. Houder van de Nederlandse Planten Collectie Helenium. Een mooie, inspirerende tuin.

Entree en openingstijden

Geopend vanaf het 3e weekend in maart t/m het 1e weekend in oktober, iedere wo t/m za van 9.00 tot 17.00 uur. Voor donateurs en andere bezoekers tuin gratis. Groepen tijdens openingstijden graag aanmelden, buiten openingstijden alleen op afspraak.

Route

Vanaf Bellingwolde de Rhederweg volgen richting Duitsland. Na brug over het B.L. Tijdenskanaal direct rechts de B.L. Tijdensweg op. Na 2,5 km links de Vijfde Dalweg op. Na 500 meter is rechts de kwekerij. Parkeren bij de kwekerij.

Dori en Henk Jacobs
5e Dalweg 4