Open Tuinendag Klimmen (Li)

Datum: 10 juni 2017, vanaf 10:00

Start locatie: Retersbekerweg 12 6343 PK Klimmen

Zuid-Limburgse Droomtuinen De Carishof

De Carishof heeft een prachtige vergezichtentuin met hagenstructuren rondom de monumentale carréboerderij (1640). Met (vaste)plantenborders, deels op soort en kleur, beekje, natuurlijke poel, authentiek bakhuis, orangerie, boom- en fruitgaarden, fraai ingepast in het omringende landschap. Oppervlakte circa 3800 vierkante meter.

Entree en openingstijden

Voor donateurs gratis entree op 10, 11, 17,18 juni!

Entree tijdens open dagen € 3 per persoon. Terras met consumpties (tegen een kleine vergoeding) gedurende alle open dagen in bedrijf. Op afspraak is de tuin tussen 15 april en 15 september geopend voor groepen (van minimaal 10 personen). Entree € 6 per persoon inclusief uitleg, rondleiding en koffie/thee plus huisgebakken cake. Kleinere groepen desgewenst mogelijk, in dit geval tegen het tarief voor tien personen. Eventuele lunches in overleg.
Tijdens het tweede en derde weekeinde van juni in het kader van de Zuid-Limburgse Droomtuinen geopend, wat in 2017 betekent zaterdag 10 en zondag 11 juni en zaterdag 17 en zondag 18 juni (10-17 uur).

Te koop

Gedurende het seizoen en zolang de voorraden strekken worden plantjes (zaai en stek) verkocht en confitures, marmelades, chutneys en vinaigrettes – in circa twintig soorten en smaken – van het fruit uit eigen tuin.

Niet heel makkelijk voor rolstoelen. Kleine kinderen alleen onder begeleiding. Geen honden.

De Carishof
Retersbekerweg 12