Open Tuinendag Klimmen (Li)

Datum: 23 april 2017, vanaf 10:00

Start locatie: Retersbekerweg 12 6343 PK Klimmen

Bloembollenfestijn De Carishof

De Carishof heeft een prachtige vergezichtentuin met hagenstructuren rondom de monumentale carréboerderij (1640). Met (vaste)plantenborders, deels op soort en kleur, beekje, natuurlijke poel, authentiek bakhuis, orangerie, boom- en fruitgaarden, fraai ingepast in het omringende landschap. Oppervlakte circa 3800 vierkante meter.

Entree en openingstijden

Entree tijdens open dagen € 3 per persoon. Terras met consumpties (tegen kleine vergoeding) gedurende alle open dagen in bedrijf.
Op afspraak is de tuin tussen 15 april en 15 september geopend voor groepen (van minimaal 10 personen). Entree € 6 per persoon inclusief uitleg, rondleiding en koffie/thee plus huisgebakken cake. Kleinere groepen desgewenst mogelijk, in dit geval tegen het tarief voor tien personen. Eventuele lunches in overleg.
In 2017 op zondag 16 april  en maandag 17 april (Pasen), zondag 23 april, zondag 30 april en zondag 7 mei (10-17 uur) in het kader van het Bloembollenfestijn.

Te koop

Gedurende het seizoen en zolang de voorraden strekken worden plantjes (zaai en stek) verkocht en confitures, marmelades, chutneys en vinaigrettes – in circa twintig soorten en smaken – van het fruit uit eigen tuin.

Niet heel makkelijk voor rolstoelen. Kleine kinderen alleen onder begeleiding. Geen honden.

De Carishof
Retersbekerweg 12