Open Tuinendag “Klein Boskoop” Stroe (Ge)

Datum: 24 augustus 2017 t/m 26 augustus 2017 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Stroeerweg 14, 3776 MJ Stroe

Klein Boskoop

Met als uitgangspunt een aantal met zorg bewaarde coniferen van de vroegere kwekerij van naaldbomen en beuken is op deze plek een heel bijzondere tuin ontstaan. De lange wandeling over verzorgde graspaden voert langs veel verschillende gedeelten. Zo zijn er een bostuin te zien, een grote vijver met daar omheen het domein van de konijnen, schaapjes en kippen, een natuurlijke zwemvijver, diverse borders, een Oosterse tuin met prieel en waterloopje, een beukenbos, het ‘New Plantspad’ en een rozentuin met koepeltje in deze tuin waar men ook nog overal bijzondere en zeldzame struiken tegenkomt. Via een paadje zijn de lavendelboerderij en theetuin aan de overkant van de weg bereikbaar. Hier ook P.

Entree en openingstijden

€ 5,00 incl. koffie/thee/lekkernij, rondleiding € 25,00 per groep. Geopend 20 mei t/m 16 september op do en za. Voor donateurs tuin gratis do 24, vr 25 en za 26 augustus. Groepen van 10 tot 60 pers. op afspraak.

Route

A1 Afrit 17 Stroe volgen. Over het spoor in Stroe meteen rechts en ca 4 km bordjes ‘Kijktuin Klein Boskoop’ volgen.

J. van Vliet
Stroeerweg 14