Open Tuinendag “Klein Boskoop” Stroe (Ge)

Datum: 25 mei 2019, vanaf 10:00

Start locatie: Stroeerweg 14, 3776 MJ Stroe

Klein Boskoop

Met als uitgangspunt een aantal met zorg bewaarde coniferen van de vroegere kwekerij van naaldbomen en beuken is op deze plek een heel bijzondere tuin ontstaan. De lange wandeling over verzorgde graspaden voert langs veel verschillende gedeelten. Zo zijn er een bostuin te zien, een grote vijver met daar omheen het domein van de konijnen, schaapjes en kippen, een natuurlijke zwemvijver, diverse borders, een oosterse tuin met prieel en waterloopje, een beukenbos, het ‘New Plantspad’ en een rozentuin met koepeltje. Overal in deze tuin komt men ook nog overal bijzondere en zeldzame struiken tegen. Via een paadje zijn de lavendelboerderij en theetuin aan de overkant van de weg bereikbaar. Hier ook P.

Tuin nummer 174 uit de OTG 2019

J. van Vliet

Stroeerweg 14, 3776 MJ Stroe

kleinboskoop@gmail.com

www.kleinboskoop.com

€ 3,00. Rondleiding € 25,00.

Openingstijden

Geopend 16 mei t/m 14 september op do en za van 10.00 tot 17.00 uur (gesloten op do 4 en za 6 juli). Voor donateurs tuin gratis do 25 en za 27 juli. Groepen van 10 tot 60 pers. op afspraak.

• Toegankelijk voor invaliden
  • Honden aangelijnd toegestaan
  • Oppervlakte van 1,5 ha.