Open Tuinendag “Kijk- en Theetuin ‘Ons Joppe’ “Oldebroek

Datum: 31 augustus 2017, vanaf 10:00

Start locatie: Bovendwarsweg 114, 8096 PS Oldebroek

Kijk- en Theetuin ‘Ons Joppe’

Er valt veel te zien in deze tuin/theetuin, gelegen aan een bosrijke weg en aangelegd door twee fanatieke tuiniers. Hij bevat een aantal kleurrijke borders, diverse zitjes vanwege de theetuin, twee vijvers, een verzameling van salvia’s, een brocanteschuurtje en hobbykwekerij. Oppervlakte:1.800 m².

Entree en openingstijden

Geopend 1 juni t/m 15 september iedere do van 10.00 tot 17.00 uur, bij aanwezigheid en op afspraak (zo gesloten). Voor donateurs tuin gratis. Groepen max. 20 pers. op afspraak.

Route

A28 afslag ’t Harde, in ’t Harde bij stoplichten Bovendwarsweg rechts, na 3 km ligt de tuin links.

Familie Bredewout
Bovendwarsweg 114