Open Tuinendag Katwijk

Datum: 5 juni 2017, vanaf 10:00

Start locatie: 1e Mientlaan 13 2223 LG Katwijk

Vlak achter de duinen ligt deze bezoektuin, pluktuin en milieuvriendelijke kwekerij. Bezoekers komen binnen via de mooie grote kas, waar ook een deel van het assortiment van bijzondere eenjarige en vaste planten aantrekkelijk staat opgesteld. Buiten ligt naast de kassen de bezoekerstuin, doorsneden door schelpenpaden. Hier staat al vroeg veel moois in bloei, met in het najaar veel grassen. Het laatste deel is een zeer geslaagde pluktuin met een veelheid aan soorten eenjarigen, vaste planten en kuipplanten. Een eldorado voor liefhebbers.

Entreekosten en openingstijden

Prijzen groepsarrangementen op aanvraag. Geopend za 4 maart tot half oktober do, vr en za van 10.00 tot 17.00 uur en op Goede Vrijdag, 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag. Buiten openingstijden ook voor groepen op afspraak. Voor donateurs en andere bezoekers tuin gratis.

Route

Vanuit Utrecht A12 naar Den Haag uitrijden, rechts N44 naar Wassenaar, vervolgens Leiden volgen, afslag Katwijk N206, na ca. 2 km links N441 richting Wassenaar, na rotonde is 1e links de 1e Mierlaan. Alternatief: Volg borden ‘Theaterhangaar’.

Esther Schonberg
1e Mientlaan 13