Open Tuinendag “Jan Wilde een Tuin” Westerlee (Gr)

Datum: 23 juli 2017, vanaf 10:00

Start locatie: Ontsluitingsweg 7, 9678 TE Westerlee

Jan Wilde een Tuin

Rond het voormalige boerderijtje zien we een bostuin met een indrukwekkende hoeveelheid schaduwplanten, waaronder een elfenbos met veel soorten Epimedium, Corydalis en een geraniumtuin. Vanuit het bos komt men in een zonnige tuin met uitbundige borders rondom een grote natuurlijke vijver met een kruidentuin. Op deze plek een organisch vormgegeven tuinhuis dat tevens dienst doet als expositieruimte. Een fraai geheel.

Entree en openingstijden

€ 2,00 incl. rondleiding, koffie/thee verkrijgbaar € 1,00. Geopend zo 30 april, za 3 en zo 4 juni, vr 16 t/m zondag 25 juni (10 jaar Open Tuin; 10 dagen 10 kunstenaars in de tuin), zo 23 juli steeds van 10.00 tot 17.00 uur en mei t/m september op afspraak. Voor donateurs gratis vr 16 t/m zo 25 juni. Groepen op afspraak.

Route

A7 Heiligerlee aanhouden. Daarna Westerlee Hoofdweg, links de Veenweg in en op het eind bij het kunstwerk rechts.

Jan Willem Steenweg
Ontsluitingsweg 7