Open Tuinendag “Jakobstuin” Jistrum (Fr)

Datum: 3 september 2017, vanaf 12:00

Start locatie:

Jakobstuin

Grassen spelen een hoofdrol in deze bijzondere en fraaie tuin. Spectaculair is de grote kleurrijke vasteplantenweide met prairieplanten. Deze is verdeeld in eilanden, waar men over graspaden doorheen kan lopen en genieten van de losse beplanting die in de (na) zomer op zijn hoogtepunt is. In het oude gedeelte van de tuin ook nog een natuurlijke vijver en een moes-pluktuin met kas.

Entree en openingstijden

€ 3,50. Geopend juli, augustus en september (zie website voor actuele openingstijden). Voor donateurs tuin gratis zo 3 september van 12.00 tot 17.00 uur. Groepen van 10 tot 25 pers. op afspraak.

Route

Bij Drachten N31 richting Leeuwarden., vervolgens N369 richting Surhuisterveen volgen, over Prinses Margriet Kanaal en eerste links richting Jistrum, 1e rechts = Tillewei.

Jaap de Vries
Tillewei 21