Open tuinendag “In Goede Aarde Tuin en Kwekerij” Biervliet (Ze)

Datum: 21 mei 2018, vanaf 09:00

Start locatie: Kapitalendam 7, 4522 PT Biervliet

Pia van Spaendonck | Nest

In Goede Aarde Tuin en Kwekerij

Tuin nummer 258 uit de OTG 2018.

F. Geijsels

Kapitalendam 7, 4522 PT Biervliet

info@kwekerij-ingoedeaarde.nl

www.kwekerij-ingoedeaarde.nl

Extra info tuin: Eigen kwekerij en/of verkoop, honden aangelijnd toegestaan, biodiversiteit in de tuin.

Geopend: do 10 mei, ma 21 mei, vr 6, za 7, zo 8, juli, vr 31 augustus en za 1 en zo 2 september, vr 5, za 6, zo 7 oktober en april t/m oktober iedere vr van 9.00 uur tot 18.00 uur (vr avond kan op afspraak) en za van 9.00 tot 17.00 uur. Groepen min. 15 pers. op afspraak.

Prijs: voor groepen op afspraak € 2,50 p.p. incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding (opbrengst gaat naar goed doel). Voor donateurs tuin gratis elke vr en za april t/m oktober.

Dat er in een kwekerij tevens de volwassen planten getoond worden, is tegenwoordig eerder uitzondering dan regel, maar niet bij het gedreven echtpaar Geijsels; in hun grote privétuin laten ze ook de combinatiemogelijkheden en samenhang ervan zien. De vele borders, van klein tot enorm, tonen natuurlijk en eigentijds. Veel van de windtolerante en solide planten hebben ook buiten de bloeiperiode genoeg in hun mars. Maar zeker dankzij het door hen gekoesterde duo siergras en aster blijft deze tuin tot diep in de herfst de moeite waard. Deze bloeirijke tuin is visueel en functioneel onlosmakelijk verbonden met de aanpalende traditionele kwekerij.

4.500 m².