Open Tuinendag IJsselmuiden (Ov)

Datum: 11 mei 2019, vanaf --:--

Start locatie: Koekoeksweg 22, 8271 PC IJsselmuiden

Open Tuinendag IJsselmuiden

Tuincentrum Wijchen | Tuinplanten, bomen en goed advies!

Vooraan de doorgaande weg een vijver, een treurbeuk en een pad met treden naar het hoger gelegen huis. Achter vanaf het balkon zicht op het grote gazon met eilandborders en op de gevarieerde bomen en struiken op de erfscheiding die de erachter gelegen kassen afdekken, Links een slootje met grote Gunneras en een oude treurwilg. Veel buxusvormsnoei en op diverse plekken zitjes en kunstwerken.

Tuin nummer 99 uit de OTG 2019

Mienke Schinkel

Koekoeksweg 22, 8271 PC IJsselmuiden

mienkeschinkel@ellla.nl

www.ella.nl

Entree

Koffie/lekkernij verkrijgbaar bij aanwezigheid tuineigenares. Voor donateurs en andere bezoekers tuin gratis.

Geopend mei t/m september iedere za.

• Nieuwe open tuin
  • Oppervlakte van 3000 m2