Open Tuinendag Huizen NH

Datum: 23 juni 2017, vanaf 10:00

Start locatie: Vliegheiweg 1A, 1272 PH Huizen

Deze niet zo grote tuin is mooi gelegen aan een rustige weg aan de Vliegheide tussen Naarden en Huizen. Links van de entree voert een paadje naar een besloten terras, omgeven door een smalle struikenborder. Rechts een geaccidenteerd gedeelte met een verdiept terrasje en een beplanting in veel ‘terratinten’. Van daaruit enkele treden hoger en achter een smeedijzeren hek een grote verrassing: een klein zwembad, geheel in mediterrane sfeer. Oppervlakte: 520 m².

Entree en openingstijden

€ 3,50 incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding. Geopend vr 9, vr 16 en vr 23 juni van 10.00 tot 13.00 uur uitsluitend voor groepen van max. 15 pers. op afspraak. Voor donateurs tuin gratis vr 16 juni.

Route

A1 afrit 7 Bussum / Naarden, Naarden volgen, bij 2e stoplichten rechts Brediusweg richting Huizen volgen, wordt na viaduct over snelweg Bollelaan, links aanhouden en blijven volgen tot na ca. 1 km rechtsaf naar Flevolaan. Dan 2 maal achtereen 1e weg links.

Mariëtte Parramore
Vliegheiweg 1A