Open Tuinendag “Het Bergje” Amersfoort (Ut)

Datum: 23 september 2017, vanaf 10:00

Start locatie: Maria Montessorilaan 2, 3818 LR Amersfoort

Het Bergje

Vanaf het terras bij het moderne huis heeft men fraai zicht op de vijver en de glooiend oplopende zonnige tuin waarin vele bijzondere planten en struiken als een decor zijn gegroepeerd. Deze vormen wisselend en tot laat in het seizoen ‘waves’. Paden van gravier d’or leiden naar een hoger gelegen prieel met clematissen en rozen. Achter het huis een zwembad, een kas en mediterrane beplanting. In het voorjaar duizenden bollen en in de herfst grassen en najaarsbloeiers. In de hele tuin zijn beelden te zien.

Entree en openingstijden

€ 3,50 excl. koffie/thee. Groepen tot 10 pers. € 50,00 daarboven € 5,00 p.p. incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding. Geopend za 29 en zo 30 april en za 24 juni, za 19 augustus en za 23 september van 10.00 tot 17.00 uur en voor groepen van min. 10 pers. op afspraak. Voor donateurs tuin gratis za 24 juni.

Route

A28, bij Amersfoort afrit 5 naar Soest/Dierenpark volgen. Daem Fockemalaan afrijden. Halverwege bij stoplicht links, 2e rechts.

Anneke en Joop Caljouw-van den Berg
Maria Montessorilaan 2