Open Tuinendag “Heesterlust” Leidschendam (ZH)

Datum: 18 juni 2017, vanaf 09:00

Start locatie: Stompwijkseweg 15, 2266 GC Leidschendam

Heesterlust

Tien jaar geleden begon de eigenaresse met de aanleg van een tuin op haar voormalige kwekerij, die ligt tegenover drie molens. Wat opvalt is de grote verscheidenheid aan bijzondere bomen en struiken die met de plantenkennis van de eigenaresse op enthousiaste wijze en tot in detail wordt toegelicht. In de lengteas van de voortuin is een lange cascade aangelegd met een hoogteverschil van 2,5 m! Achter het huis ligt een ‘grand canal’, een rozentuin en een kweekgedeelte voor zomerbloemen en groente. Een indrukwekkend en perfect onderhouden geheel. Oppervlakte: 1,5 ha.

Entree en openingstijden

€ 3,00 incl. koffie/thee en rondleiding. Geopend zo 18 juni van 9.00 tot 17.00 uur en april t/m juni voor groepen op afspraak. Voor donateurs tuin gratis zo 18 juni.

Route

Komende van de A4 neem afrit 8 richting Leidseveen. Eerste links t.o. Esso station (oude Middenweg) einde van de weg links de dijk op (Stompwijkseweg). Na 1 km. t.o. drie molens links betonnen brug over. Links aanhouden nr. 15.

Mevrouw A.R. van Peski-van Rossem
Stompwijkseweg 15