Open tuinendag “Heesterlust” Leidschendam (ZH)

Datum: 24 juni 2018, vanaf 10:00

Start locatie: Stompwijkseweg 15, 2266 GC Leidschendam

Afbeeldingsresultaat voor heesterlust leidschendam

Heesterlust

Tuin nummer 248 uit de OTG 2018

Mevrouw A.R. van Peski-van Rossem

Stompwijkseweg 15, 2266 GC Leidschendam

heesterlust@gmail.com

Extra info tuin: (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk, honden aangelijnd toegestaan, biodiversiteit in de tuin.

Geopend: zo 24 juni van 10.00 tot 17.00 en op afspraak.Groepen op afspraak.

Prijs:  € 3,00 incl. koffie/thee en rondleiding. Voor donateurs tuin gratis zo 24 juni.

Tien jaar geleden begon de eigenaresse met de aanleg van een tuin op haar voormalige kwekerij, die ligt tegenover drie molens. Wat opvalt is de grote verscheidenheid aan bijzondere bomen en struiken die met de plantenkennis van de eigenaresse op enthousiaste wijze en tot in detail wordt toegelicht. In de lengteas van de voortuin is een lange cascade aangelegd met een hoogteverschil van 2,5 m! Achter het huis ligt een ‘grand canal’, een rozentuin en een kweekgedeelte voor zomerbloemen en groente. Een indrukwekkend en perfect onderhouden geheel.