Open tuinendag Heemstede (NH)

Datum: 24 juni 2018, vanaf 10:00

Start locatie: Johan Wagenaarlaan 29, 2102 GB Heemstede

Heemstede

Tuin nummer 223 uit de OTG 2018

De heer Jan Th.L. Brouwer

Johan Wagenaarlaan 29, 2102 GB Heemstede

jan.th.l.brouwer@quicknet.nl

Extra info tuin: (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk.

Geopend: zo 24 juni van 10.00 tot 16.00 uur en daarnaast voor groepen van min. 10 pers. op afspraak.

Prijs: € 2,50 p.p. incl. koffie/thee/lekkernij. Voor donateurs tuin gratis zo 24 juni.

Midden in Heemstede ligt deze op een hoek gelegen niet zo grote, maar qua beplanting en ontwerp geslaagde tuin. Bij de entree een klein besloten deel met aan beide kanten rechthoekige vijvers. Opzij van het huis een prieeltje met zicht op een rood-oranje-gele border en achter het huis een blauw-wit-grijze Engels aandoende border. Een orangerie en een verhoogd terras completeren het geheel.

700 m².