Open Tuinendag “Hazeleger” Noordwijk

Datum: 24 juni 2017 t/m 25 juni 2017 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Zwarteweg 28A, 2201 AD Noordwijk

Hazeleger

De grote voortuin aan de straatkant laat zien dat hier echte plantenliefhebbers wonen. Langs en in het grasveld en bij de diverse zitjes veel kleurrijke vaste planten. In het voorjaar staan hier meer dan 1000 tulpen in bloei. Tegen het huis een mooi begroeide pergola en in het stinzenbosje met wel 30 soorten stinzenplanten ook veel wilde cyclaampjes. Vanuit de kleine achtertuin bereikt men via een doorgang in de heg de openbare toegangsweg, met daarlangs een strook die door de eigenaar weelderig beplant is.

Entree en openingstijden

Gratis tijdens Open Tuindagen, op afspraak € 2,00 incl. koffie/thee/lekkernij. Geopend za 24 en zo 25 juni en op afspraak. Voor donateurs tuin gratis za 24 en zo 25 juni. Groepen op afspraak.

Route

N44 Afrit 6 Voorhout N444 Noordwijk aanhouden. Na ca 2 km in Noordwijk bij stoplichten links richting Estec. 3e rotonde rechts= Keijsersweg, volgende rotonde weer rechts.

Jan de Haas en Sylvia Elzenga
Zwarteweg 28A