Open Tuinendag Hattem (Ge)

Datum: 6 september 2017, vanaf 10:00

Start locatie: Groeneweg 18, 8051 KJ Hattem

Rondom een groot gazon gemengde borders met veel struiken. Voor het huis een door buxushagen omgeven rozentuin en een stuk winterheide. Op het talud van de aangrenzende Rijksweg is de bos- en vijvertuin. Ook een moestuin en overal beelden en keramiek tussen de planten in deze expositietuin. Oppervlakte: 1 ha.

Entree en openingstijden

Voor groepen op afspraak € 5,00 p.p. incl. koffie/thee en rondleiding. Geopend 1 mei t/m 30 september iedere wo van 10.00 tot 16.00 uur en za 5 augustus. Voor donateurs en andere bezoekers tuin gratis tijdens Open Tuinendagen. Groepen op afspraak.

Route

A28 knooppunt Hattemerbroek A50 naar Apeldoorn, na 3 km afrit 30 Wezep richting Hattem, linksaf over het viaduct = de Hessenweg. Eerste weg links volgen tot T-splitsing = Vijzelpad, links en dan na 50 m doodlopende weg volgen. A 50 vanaf Apeldoorn. Afslag Hattum rechtsaf, 1e weg links volgen tot T-splitsing, hier links. Na 50 m doodlopende weg volgen, links en dan na 50 m doodlopende weg volgen.

Anna Kroes
Groeneweg 18