Open Tuinendag “Hakketakkebos” Best (NB)

Datum: 23 juni 2017, vanaf 11:00

Start locatie: Monnikenweg 5, 5682 PD Best

Hakketakkebos

Dankzij een transparante afscheiding maakt de tuin deel uit van het omringende natuurgebied, precies gelegen op de splitsing Boxtel, Oirschot en Best. Het is een gevarieerde tuin met volle borders, gebaseerd op grassen doorweven met vaste planten. Er zijn verschillende vijvers, waaronder een kleine vijver met grootbladige waterlelies en een paddenpoel, waar regelmatig het ijsvogeltje op bezoek komt. Behalve poezen en kippen zijn er Bretonse dwergschapen. Oppervlakte: 2.500 m².

Entree en openingstijden

€ 3,00 incl. koffie/thee en rondleiding. Geopend vr 2, 9, 16, 23 en 30 juni en vr 7 en 14 juli van 11.00 tot 16.00 uur, zo 25 juni (Landelijke Gildendag België/Nederland) en op afspraak. Voor donateurs tuin gratis zo 25 juni. Groepen max. 15 pers. op afspraak.

Zonder routeplanner erg moeilijk te vinden.

Henk van Hak en Wilma Venmans
Monnikenweg 5