Open Tuinendag Groenlo (GE)

Datum: 3 mei 2017, vanaf --:--

Start locatie: Hobbemastraat 4, 7141 XD Groenlo

Open Tuinendag Groenlo (GE)

Bij een modern huis ligt de onverwacht interessante tuin die in 2000 is aangelegd door een kwekersechtpaar en sindsdien volop in beweging en gegroeid is. Voor aan de straat temidden van tufsteen een rotstuintje en de ‘buitentuin’. Naast het huis, omsloten door een gebogen thujahaag een waaier van borders in blauw-wit-roze-grijs. Er zijn verder o.a. een schaduwtuin met voorjaarsbloeiers en een door veel dieren bezochte vijver. Door het deskundige verhaal en het enorme planten-assortiment zullen liefhebbers in deze relatief kleine tuin langdurig vertoeven. Oppervlakte: 1.200 m².

Voor donateurs is de toegang gratis!

Vrijwillige bijdrage tijdens Open Tuindagen, groepen op afspraak € 5,00 p.p. incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding.

Route

A30, A12 richting Zevenaar, vanaf Arnhem A12 afrit A18 (overgaand in N18), richting Enschede. Afslag Groenlo links richting Zutphen nemen, 2e rotonde rechts en dan twee keer 1e links.