Open tuinendag “Goldhoorn Gardens” Bant (Fl)

Datum: 29 juni 2018 t/m 30 juni 2018 (meerdaags), vanaf 11:00

Start locatie: Klutenweg 13 8314PB Bant, Fl

Goldhoorn Gardens

Tuin nummer 66 uit de OTG 2018

Elly Kloosterboer-Blok

Klutenweg 13

8314PB Bant, Fl

info@goldhoorngardens.nl

www.goldhoorngardens.nl

Extra info tuin: (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk, honden aangelijnd toegestaan.

Geopend: Tijdens Tuinevenementen en 9 maart t/m 30 juni iedere vr en za van 11.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

Prijs: € 3,00 of € 3,50 incl. rondleiding. Voor donateurs tuin gratis za 9 en zo 10 juni.  Arrangement met koffie/thee/lekkernij, lunch is mogelijk (zie website).

Groepen op afspraak. Zie ook Tuinevenementen: Helleborusdagen, Bollenroute/Tuinenroute Noordoostpolder, Tuinieren in Flevoland.

Een sfeervolle tuin rond een boerderij met weelderige begroeiing en een grote vijver met boogbrug à la Monet, mooie golvende borders op kleur en een beukenberceau. Langs de oprit buxusbollen en beukenhagen. Verder een terras met raster en pilaren waar rozen en clematissen tegenaan groeien. Ook nog een bospad met schaduwplanten en hier en daar doorkijkjes naar het landschap. In het voorjaar staan duizenden bloembollen en helleborussen in volle bloei.

4.000 m².