Open tuinendag “Gemeenschappelijke tuin Johannapark” Amsterdam (NH)

Datum: 16 juni 2018, vanaf 10:00

Start locatie: Johannapark 1, 1054 KB Amsterdam

Gemeenschappelijke tuin Johannapark

Tuin nummer 214 uit de OTG 2018

Cilia Prenen (coördinator)

Johannapark 1, 1054 KB Amsterdam

ciliaprenen@johannapark.nl

www.ciliaprenen.nl

Extra info tuin: biodiversiteit in de tuin.

Geopend: za 16 juni en za 25 augustus van 10.00 tot 17.00 uur en na tel. afspraak.Groepen op afspraak.

Prijs:  Voor donateurs en andere bezoekers tuin gratis.

Aan drie zijden door bebouwing begrensde charmante tuin, door vijf gezinnen onderhouden en gebruikt, in samenwerking met tuinontwerpster Cilia Prenen. Privacy wordt gecreëerd middels hagen. Zithoekjes gescheiden door oude rozen, clematissen, vruchtbomen en bijzondere vaste planten in voornamelijk pasteltinten. Groente- en kruidenhoeken met smalle paden ertussen. Door de ligging middenin de stad, bij het Vondelpark, ontstaat een microklimaat voor mediterrane planten zoals Choisya, perzik en vijg.

1.000 m².