Open tuinendag “Erve Odinc” Markelo (Ov)

Datum: 19 juni 2018, vanaf 19:00

Start locatie: Seinenweg 2, 7475 TA Markelo

Afbeeldingsresultaat voor erve odinc

Erve Odinc

Tuin nummer 92 uit de OTG 2018

De heer en mevrouw van Heuven-Waldkötter

Seinenweg 2, 7475 TA Markelo

info@erveodinc.nl

www.erveodinc.nl

Extra info tuin: (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk, bed & breakfast, biodiversiteit in de tuin.

Geopend: di 12, vr 15, di 19 en do 21 juni van 19.00 tot 21.30 uur en za- avond 16 juni (Midsummeravond met muziek en dans, kaarten bestellen via website), zie website voor actualiteiten en extra openingstijden. Daarnaast in mei, juni, augustus en september voor groepen van 15 tot 50 pers. op afspraak.

Prijs: € 5,00 tijdens Open Tuinavonden. Groepen van min. 15 pers. € 75,00 (+ € 5,00 per extra pers.), koffie/thee/lekkernij, lunch en rondleiding mogelijk (kosten in overleg) op afspraak. Voor donateurs tuin gratis tijdens avondopenstelling in juni.

Op zeer oude cultuurgrond -volgens de archieven meer dan 600 jaar oud- hebben de bewoners van deze mooie boerderij in ruim 35 jaar een tuin ontworpen die past in het Twentse landschap. Beukenhagen, waarin indrukwekkende poorten, geven uitzicht op het omringende land en beschutting tegen de wind. Er zijn tuinkamers op kleur, waaronder een min of meer symmetrische in blauw-mauve tinten, een rozentuintje, een boeren-groente- en bloementuin met een hoogbejaarde taxus en een taxussnoei-vorm en een besloten witte tuin met formele vijver. Via de hoogstamboomgaard komt men zowel bij de kas die vroeger kalverstal was als bij de snijbloementuin.

1 ha.