Open Tuinendag “de Winckelgaard” Lierop (NB)

Datum: 25 juni 2017, vanaf 10:00

Start locatie: Winkelstraat 17, 5715 PN Lierop

de Winckelgaard

De tuin is vanaf 1998 in eigen beheer geheel ingericht met paden, borders, vijvers, tienduizenden vaste planten waaronder vele grassoorten en (fruit)bomen, en is eind 2016 visueel ontsloten naar het achterliggende natuurgebied Sang en Goorkens. De tuin omzoomt een in 1980 herbouwde authentieke Brabantse langgevelboerderij met enkele in karakteristieke stijl opgetrokken bijgebouwen. De bestrating is geheel uitgevoerd met natuurlijke materialen zoals gebakken straatklinkers, kinderkoppen, basaltkeien en zeldzame oude blauwe scheepsklinkers. Oppervlakte: 4.000 m².

Entree en openingstijden

vrije gift. Koffie/thee en rondleiding mogelijk. Geopend laatste drie zo van juni van 10.00 tot 17.00 uur en juni t/m half augustus voor groepen op afspraak. Voor donateurs tuin gratis laatste drie zo van juni van 10.00 tot 17.00 uur.

Route

A 67 ?” afslag Lierop. Vanaf het dorp 3 km. richting Mierlo volgen. Dan linksaf naar de Winkelstraat.

Marleen en Tiny Cuppen
Winkelstraat 17