Open tuinendag De Westereen (Zwaagwesteinde) (Fr)

Datum: 30 juni 2018, vanaf --:--

Start locatie: Ferlinge Stasjonsstrjitte 52, 9271 CE De Westereen

De Westereen (Zwaagwesteinde)

Tuin nummer 44 uit de OTG 2018

Fokke Zijlstra

Ferlinge Stasjonsstrjitte 52, 9271 CE De Westereen (Zwaagwesteinde)

fokkeztuinprojecten@gmail.com

Extra info tuin: honden aangelijnd toegestaan, (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk, biodiversiteit in de tuin.

Geopend: za 30 juni en op afspraak. Groepen op afspraak.

Prijs: € 3,50 incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding. Voor donateurs tuin gratis za 30 juni.

Aan de weg verwelkomt een stralend zonnige geeloranje border met prairiebeplanting de bezoeker al. Achter het woonhuis ligt een fraaie en verrassende tuin door de eigenaar ontworpen in strakke diagonale lijnen en vlakken. Bij het huis veel blauwtinten en ook verderop zijn alle delen mooi van kleur en compositie met goed gekozen struiken en kleine bomen. Achterin nog een schaduwgedeelte in deze zeer geslaagde tuin.

870 m².