Open tuinendag “De Warande” Laag Keppel (Ge)

Datum: 29 september 2018 t/m 30 september 2018 (meerdaags), vanaf 11:00

Start locatie: Jan de Jagerlaan 2 6998 AN, Laag Keppel

Stinzenwei op de Warande

De Warande “Sterke Bollen Dagen”

Tuin nummer 139 uit de OTG 2018

Trudi Woerdeman

Jan de Jagerlaan 2

6998 AN, Laag Keppel

trudi.woerdeman@dewarande.nl

www.dewarande.nl

www.sterkebollen.nl

Extra info tuin: (Gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk, biodiversiteit in de tuin, honden aangelijnd toegestaan.

Geopend: Geopend za 24 en zo 25 maart, zo 1 en ma 2, zo 8, za 14, zo 15 april (Bloeiende stinzenplanten), zo 22 en zo 29 april (wilde tulpen en late stinzenplanten), zo 6 mei (Bloeiende Camassia en bosplanten), za 29 en zo 30 september (Sterke Bollen Dagen) steeds van 11.00 tot 17.00 uur (zie website voor programma). Voor donateurs tuin gratis zo 29 april en zo 6 mei. Groepen max 40 pers. uitsluitend welkom tijdens Open Tuindagen op afspraak.

Prijs: € 5,00 incl. koffie/thee en rondleiding. Abonnement € 9,00 incl. lezing. Entree in september en oktober gratis (behalve voor tuinclubs). Voor donateurs tuin gratis zo 29 april en zo 6 mei.

Groepen max 40 pers. uitsluitend welkom tijdens Open Tuindagen op afspraak.

Rond de oude kleuterschool op het landgoed Keppel werd op de oude rivierduinen afgelopen 30 jaar een bostuin met rijke stinzenbeplanting en bosplanten ontwikkeld. Van februari tot in mei is onder de bomen een bloeiend tapijt van stinzenbloemen en verwilderingsbollen te zien. De gevariëerde beplanting komt tot leven door de inspirerende lezingen en rondleidingen om zelf aan de slag te gaan met een eigen stinzentuin van Trudi Woerdeman.

5.000 m².