Open Tuinendag “De Verwondering” Den Hout (NB)

Datum: 1 september 2018 t/m 2 september 2018 (meerdaags), vanaf --:--

Start locatie: Achterstraat 7, 4911 AX Den Hout

De Verwondering

Tuin nummer 279 uit de OTG 2018

Arjan en Geertje van Dijk

Achterstraat 7, 4911 AX Den Hout

arjanvandijk@mac.com

www.arjanvandijk.nu

Extra info tuin: (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk, bed & breakfast, biodiversiteit in de tuin.

Geopend: tijdens Open Tuindagen (zie website) en 16 juni t/m begin december voor groepen van min. 12 tot 150 pers. op afspraak.

Prijs: € 6,00 p.p. (min. €72.00) incl. koffie/thee en rondleiding, met lekkernij +€ 2,50 p.p. Lunch en verschillende arrangementen (i.s.m. klooster en herberg) voor groepen mogelijk. Voor donateurs tuin gratis za 1 en zo 2 september.

Ruim 25 jaar wonen Arjan en Geertje in het kerkdorp Den Hout. De weilanden en oude eiken zijn in de loop der jaren veranderd in een paradijsje van flora, fauna, water en beelden. Vanuit het huis zijn er twee zichtassen: een langwerpige smalle vijver met aan weerszijden gemengde bloemenborders en een grote meanderende vijver langs een platanenlaan met mooie onderbegroeiing. Langs het terrein torenen spierwitte strakke berken uit boven de hortensia’s. Er zijn sfeervolle tuinkamers, een buxustuin, een appellaan, een hostaveld met Allium, veel grassen, bloemenborders en Kunst, kortom een ‘belevingstuin’, waar veel plekken zijn om rustig van de natuur te genieten.

2 ha.