Open Tuinendag “De Verwondering” Den Hout

Datum: 7 oktober 2017 t/m 8 oktober 2017 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Achterstraat 7, 4911 AX Den Hout

De Verwondering

Ruim 25 jaar wonen Arjan en Geertje in het kerkdorp Den Hout. De weilanden en oude eiken zijn in de loop der jaren veranderd in een paradijsje van flora, fauna, water en beelden. Vanuit het huis zijn er twee zichtassen: een verticale smalle vijver met aan weerszijden gemengde bloemenborders en een grote meanderende vijver langs een platanenlaan met mooie onderbegroeiing. Langs het terrein torenen spierwitte strakke berken uit boven de hortensia’s. Er zijn sfeervolle tuinkamers, een buxustuin, een appellaan, een hostaveld met allium, veel grassen, bloemenborders en Kunst kortom een ‘belevingstuin’, waar veel plekken zijn om rustig van de natuur te genieten.

Entree en openingstijden

€ 6,00. Groepen op afspraak € 6,00 p.p. (min. €72.00). Entree is incl. koffie/thee/lekkernij. Verschillende arrangementen voor groepen mogelijk. Geopend tijdens Kunst in Opentuin: za 23 en zo 24 september, za 30 september en zo 1 oktober, za 7, zo 8, za 14 en zo 15 oktober steeds van 14.00 tot 18.00 daarnaast voor groepen van min. 12 pers. op afspraak. Voor donateurs tuin gratis wo 11 en do 12 oktober van 14.00 tot 18.00 uur.

Route

Via de A 27 afslag Oosterhout/Dongen, Oosterhout aanhouden, borden Den Hout volgen. Via de A 59 afslag Made en borden Den Hout volgen.

Arjan en Geertje van Dijk
Achterstraat 7