Open tuinendag “De verborgen stadstuin” Zwolle (Ov)

Datum: 26 augustus 2018, vanaf 10:00

Start locatie: Assendorperstraat 178, 8012 CE Zwolle

De verborgen stadstuin

Tuin nummer 104 uit de OTG 2018

Harry Pierik

Assendorperstraat 178, 8012 CE Zwolle

038 4220564

mail@tuinharrypierik.nl

www.tuinharrypierik.nl

Extra info tuin: biodiversiteit in de tuin.

Geopend: zo 26 augustus van 10.00 tot 17.00 uur (zie website voor meer Open Tuindagen) en voor groepen van min. 10 pers. op afspraak.

Prijs:€ 3,00 p.p. incl. rondleiding. Zie website voor meer groepsarrangementen. Voor donateurs tuin gratis zo 26 augustus.

Een verborgen, romantische stadstuin met veel vormsnoei. Een verdiept pad slingert door de glooiende, schaduwrijke tuin met verrassende doorkijkjes. Overal bordereilanden in het gras. De planten groeien hier als kleurrijke wilde boeketten. Bladvorm en grassen zijn belangrijk. Oude fruitbomen, beplante volières met fazanten en duiven, een geheimzinnige varentuin, een bostuin en een grote plantenverzameling geven de tuin een bijzondere sfeer.

1.000 m².