Open Tuinendag “De Uiterwaard” Epse (Ge)

Datum: 2 juli 2017, vanaf 10:00

Start locatie: Hankweg 2, 7214 DJ Epse

De Uiterwaard

De tuin rond een verbouwde boerderij bevat veel, vaak grote en diepe weelderig beplante vasteplantenborders, twee heesterborders, een dertig meter lange vijver in de breedte en veel kuipplanten. Er zijn bijzondere planten en heesters te zien en er wordt geëxperimenteerd met half winterharde soorten. Mooi zicht op de uiterwaarden van de IJssel. Oppervlakte: 6.200 m².

Entree en openingstijden

€ 3,00 tijdens Open Tuindagen. Voor groepen € 5,00 p.p. incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding (min. € 50,00). Geopend zo 21 mei, zo 11 juni (Muziek & Kunst), zo 2, vr 28, za 29, zo 30 juli, zo 20 augustus, zo 10 september en voor groepen van min. 10 pers op afspraak. Voor donateurs tuin gratis zo 10 september.

Route

Vanuit Zutphen N348 (= van Zutphen naar Deventer) volgen. Door Eefde en Gorssel richting Epse. Na ongeveer één kilometer bij kruising linksaf = Kratonweg. Na enkele meters niet de bocht volgen maar rechtdoor = Hankweg. Dit weggetje eindigt op de dijk, nr 2. Vanuit Deventer of vanaf de A1 afslag Deventer centrum, richting Zutphen. Na ongeveer 800 m stoplichten in Epse, rechtdoor rijden en na exact één kilometer een kruising, hier rechtsaf = Kratonweg. Zie hierboven verder.

Ton en Ina Blokvoort
Hankweg 2