Open Tuinendag “De Tuinerie” Kolham (Gr)

Datum: 12 mei 2019, vanaf 13:00

Start locatie: Vrouwenlaan voor 12, 9615 TB Kolham

De Tuinerie

De Tuinerie Kolham | Het Tuinpad Op / In Nachbars Garten

Charmante tuin van ontwerpster, verdeeld in tuinkamers rond een wit huisje. Door een poortje in de beukenhaag doorloopt men via een zichtas de tuin, met aan het eind een moestuin op kleur met leifruit. Daartussen luchtige en smaakvolle borders steeds op kleur. Bij het nieuwe grijze tuinhuis een grote Halesia carolina, in een wit-grijze beplanting. Op de veranda kan men genieten van dit zeer geslaagde geheel met verschillende sferen. Nieuw zijn een ‘kwekersplein’, een prairieweide en een border in apricot /donkerrood.

Tuin nummer 5 uit de OTG 2019

Alie Stoffers

Vrouwenlaan voor 12, 9615 TB Kolham

info@de-tuinerie.nl

www.de-tuinerie.nl

06 20190367

Entree

Gratis tijdens Open Tuindagen, voor groepen € 5,00 p.p. incl. koffie/thee/lekkernij. Voor donateurs tuin gratis.

Openingstijden

Geopend za 27 en zo 28 april, za 15, zo 16, za 22 en zo 23 juni en zo 18 augustus en in mei (m.u.v. 26 mei), juni en juli iedere zo van 13.00 tot 17.00 uur. Daarnaast mei t/m augustus voor groepen van 8 tot 100 pers. op afspraak. Zie ook Tuinevenementen: Tuinenmarathon ‘Het Tuinpad Op’.

• Eigen kwekerij en verkoop
  • Oppervlakte van 2.300 m².