Open tuinendag “De Tuinerie” Kolham (Gr)

Datum: 1 juli 2018, vanaf --:--

Start locatie: Vrouwenlaan voor 12, 9615 TB Kolham

Afbeeldingsresultaat voor de tuinerie

De Tuinerie

Tuin nummer 5 uit OTG 2018

Alie Stoffers

Vrouwenlaan voor 12

9615 TB, Kolham, Groningen

06 20190367

info@de-tuinerie.nl

www.de-tuinerie.nl

Extra info tuin: Eigen kwekerij en/of verkoop

Geopend:  za 28 en zo 29 april, za 16 en 17 juni, za 21 en zo 22 juli en za 8 en zo 9 december en iedere zondagmiddag van april t/m augustus (voor uitzonderingen zie website).

Daarnaast voor groepen van 8 tot 70 pers. op afspraak Voor donateurs tuin gratis.

Prijs: Voor donateurs tuin gratis. Ook gratis tijdens Open Tuindagen, voor groepen op afspraak € 3,50 p.p. incl. koffie/thee/lekkernij.

Charmante tuin van ontwerpster, verdeeld in tuinkamers rond een wit huisje. Door een poortje in de beukenhaag doorloopt men via een zichtas de tuin, met aan het eind een moestuin op kleur met leifruit. Daartussen luchtige en smaakvolle borders steeds op kleur. Bij het nieuwe grijze tuinhuis een grote Halesia Carolina, in een wit-grijze beplanting. Op de veranda kan men genieten van dit zeer geslaagde geheel met verschillende sferen. Nieuw zijn een ‘kwekersplein’, een prairieweide en een border in apricot /donkerrood.

2.300 m².