Open Tuinendag “De Tuinen in Demen” Demen (NB)

Datum: 12 mei 2019, vanaf 11:00

Start locatie: Kleine Poelstraat 13, 5354 KD Demen

De Tuinen in Demen

De tuinen in Demen zijn gelegen aan de rivier de Maas. Er zijn veel verschillende tuinkamers met volle borders omringd door hagen. Spectaculair is de ronde groentetuin op kleur met bijzondere groentesoorten. Het tuinseizoen begint met tienduizend bollen, dan bloeien ruim honderd verschillende irissen, vele pioenen om gevolgd te worden door duizend rozenstruiken. Bijzondere clematissen, vaste planten, eenjarigen en grassen houden het tot half september boeiend.

Tuin nummer 302 uit de OTG 2019

Fridtjof Bremer en Martje van den Bosch

Kleine Poelstraat 13, 5354 KD Demen

info@detuinenindemen.nl

www.detuinenindemen.nl

Entree

€ 4,50. Voor groepen € 6,00 p.p. incl. koffie/thee. Theeschenkerij met mogelijkheden voor lunch, high tea en borrel (zie website). Tip: bezoek de kloostertuin in Megen (www.lofvanhof.nl).

Openingstijden

Geopend 28 april t/m 8 september iedere do en zo van 11.00 tot 17.00 uur en voor groepen van 15 tot 100 pers. op afspraak. Voor donateurs tuin gratis do 5 september. Zie ook Tuinevenementen: Bollen en meer en Open Tuinen rondom Nijmegen.

• Toegankelijk voor invaliden
  • Oppervlakte van 1,7 ha