Open tuinendag “De Tuinen in Demen” Demen (NB)

Datum: 17 mei 2018, vanaf 11:00

Start locatie: Kleine Poelstraat 13, 5354 KD Demen

De Tuinen in Demen

Tuin nummer 278 uit de OTG 2018

Fridtjof Bremer en Martje van den Bosch

Kleine Poelstraat 13, 5354 KD Demen

info@detuinenindemen.nl

www.detuinenindemen.nl

Extra info tuin: Biodiversiteit in de tuin, (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk

Geopend:6 mei t/m 9 september iedere do en zo van 11.00 tot 17.00 uur en voor groepen van 15 tot 100 pers. op afspraak.  Zie ook Tuinevenement: Bollen en meer en Open Tuinen rondom Nijmegen.

Prijs: € 4,50 excl. koffie/thee, groepen € 6,00 p.p. incl. koffie/thee. Theeschenkerij met mogelijkheden voor lunch, high tea en borrel (zie website). Voor donateurs tuin gratis do 6 september.

De tuinen in Demen zijn gelegen aan de rivier de Maas. Er zijn veel verschillende tuinkamers met volle borders omringd door hagen. Spectaculair is de ronde groentetuin op kleur met bijzondere groentesoorten. Het tuinseizoen begint met tienduizend bollen, dan bloeien ruim 100 verschillende irissen, vele pioenen om gevolgd te worden door 1000 rozenstruiken. Bijzondere clematissen, vaste planten, éénjarigen en grassen houden het tot half september boeiend.

1,7 ha.