Open tuinendag “De Tuin van Joke Kuiperij” Koekange (Dr)

Datum: 12 augustus 2018, vanaf 10:00

Start locatie: Stationsweg 10, 7958 RX Koekange

De Tuin van Joke Kuiperij

Tuin nummer 55 uit de OTG 2018

Joke Kuiperij

Stationsweg 10, 7958 RX Koekange

0522 451954

jhakuiperij@gmail.com

www.detuinvan.nl

Extra info tuin: eigen kwekerij en/of verkoop.

Geopend: Geopend juni t/m augustus iedere zo van 10.00 uur tot 17.00 uur en op afspraak.  Groepen op afspraak.

Prijs: € 5,00 incl. koffie/thee. Voor donateurs tuin gratis juni t/m augustus iedere zo.

Van voor- tot najaar is er veel bijzonders te zien in deze natuurlijk ogende mooie tuin bij een rietgedekte boerderij en schuur uit 1868. Langs een met hagen omgeven kwekerijtje komt men in de schaduwtuin die overloopt in een lichter gedeelte dat grenst aan een schapenwei. Een wilgenlaantje, met aan weerszijden luchtige borders met de sfeer van een bloemenweide, leidt naar de kleurrijke pluktuin. Rechts van het huis een hoogstamboomgaard omgeven door serene witte borders. Overal weelderige borders in bijzondere kleurencombinaties tot aan het huis.

4.000 m².