Open Tuinendag “De Tuin van Joke Kuiperij” Koekange (Dr)

Datum: 27 augustus 2017, vanaf 10:00

Start locatie: Stationsweg 10, 7958 RX Koekange

De Tuin van Joke Kuiperij

Van voor- tot najaar is er veel bijzonders te zien in deze natuurlijk ogende mooie tuin bij een rietgedekte boerderij en schuur uit 1868. Langs een met hagen omgeven kwekerijtje komt men in de schaduwtuin die overloopt in een lichter gedeelte dat grenst aan een schapenwei. Een wilgenlaantje leidt naar de kleurrijke pluktuin. Rechts van het huis een hoogstamboomgaard omgeven door serene witte borders. Overal weelderige borders in bijzondere kleurencombinaties tot aan het huis. Oppervlakte: 4.000 m².

Entree en openingstijden

€ 5,00 incl. koffie/thee. Geopend juni t/m augustus iedere zo van 10.00 uur tot 17.00 uur en van half juni t/m half september voor groepen op afspraak. Voor donateurs tuin gratis juni t/m augustus iedere zo van 10.00 tot 17.00 uur.

Route

A32, richting Leeuwarden afslag Meppel Noord, N375 Ruinerwold volgen. Bij 2e rotonde rechts Koekange in tot spoorwegovergang. Meteen over spoor rechts, huis is 1e boerderij rechts.

Joke Kuiperij
Stationsweg 10