Open Tuinendag “De Treek” Leusden (Ut)

Datum: 1 september 2018, vanaf 10:30

Start locatie: Treekerweg 11, 3832 RS Leusden

De Treek

Tuin nummer 191 uit de OTG 2018

Marieke Nolsen

Treekerweg 11, 3832 RS Leusden

marieke@mariekenolsen.nl

www.mariekenolsen.nl

Extra info tuin: (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk, honden aangelijnd toegestaan, biodiversiteit in de tuin.

Geopend: za 28 en zo 29 april en za 18 augustus van 10.00 tot 17.00 uur en za 1 september van 10.30 tot 16.00 uur. Daarnaast voor groepen van 10 tot 50 pers. op afspraak.  Zie ook Tuinevenementen: Bollenroute Utrecht en Gelderland en Rondje Tuinen Amersfoort.

Prijs: € 3,00 tijden Open Tuindagen. Groepen op afspraak € 5,00 incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding. Voor donateurs tuin gratis za 1 september.

Aan de bosweg naar het grote landhuis ligt bij een voormalige boerderij deze zeer geslaagde tuin. Bij het eigen ontwerp is gekozen voor een strakke indeling, beukenhagen en buxussen bepalen de structuur en delen de tuin in 5 verschillende tuinkamers, die elk gevuld zijn met weelderige borders in mooie kleurencombinatie’s. De tuin van ongeveer 1500 m2 is qua sfeer en kleur aangepast aan de karakteristieke woning, die behoort bij het Landgoed den Treek- Henschoten. De voorjaarstuin met o.a. 3000 bollen is ingericht in de kleuren van het Landgoed: wit/geel/ blauw en een feest om te zien. Recent is een mooie pluktuin voor eigen gebruik bij de hooiberg aangelegd.

1.500 m².