Open tuinendag “De Rakelhoeve” Middelbeers (NB)

Datum: 1 juli 2018, vanaf --:--

Start locatie: Huijgevoort 9, 5091 SB Middelbeers

De Rakelhoeve

Tuin nummer 296 uit de OTG 2018

Truus en Henk van Wijk

Huijgevoort 9, 5091 SB Middelbeers

truus.van.wijk@kpnplanet.nl

Extra info tuin: (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk, honden aangelijnd toegestaan, biodiversiteit in de tuin.

Geopend: zo 1 juli en daarnaast voor groepen van min. 8 pers. op afspraak.

Prijs: € 3,50 incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding. Voor donateurs tuin gratis zo 1 juli.

De tuin ligt bij een langgevelboerderij uit 1910 in het buitengebied van Middelbeers. De Beerze is een rivier waarlangs het mooi wandelen is. De tuin heeft een landschappelijk karakter met veel ronde borders. Enkele tuinkassen, verschillende terrassen en vele zitjes maken onderdeel uit van de tuin.Er is een grote variëteit aan heesters, vaste planten en bomen. In het middelpunt van de tuin bevindt zich een reusachtige iep. Er is een grote moestuin, met vele soorten bessenstruiken, fruitbomen en allerlei soorten groenten.

8.000 m².