Open Tuinendag “De Oevertuin” De Blesse (Fr)

Datum: 5 augustus 2017 t/m 6 augustus 2017 (meerdaags), vanaf 13:30

Start locatie: Steenwijkerweg 121, 8397 LC De Blesse

De Oevertuin.

In 1998 zijn ze begonnen met het planten van een aantal bomen en het aanleggen van een vijver, wat in de afgelopen jaren uitgegroeid is tot ‘De Oevertuin’.  Het is een prachtige tuin van 7000 m2 met waterpartijen, vogels, en een variatie aan veel verschillende planten en bloemen. De tuin bestaat uit een natuurlijk gedeelte wat overloopt naar een gecultiveerd gedeelte.

In juli 2011 hebben zij de tuin voor het eerst opengesteld voor het publiek. Een spannende, maar vooral leuke ervaring, waarbij ze het vooral fijn vinden om anderen mee te kunnen laten genieten van hun tuin, hun passie.

Op diverse plaatsen in de tuin staan bankjes waar u even kunt uitrusten en kunt genieten van het uitzicht. De tuinpaden zijn zodanig aangelegd dat ook mensen met een rolstoel, rollator of scootmobiel in alle rust van de tuin kunnen genieten. Daarnaast is er halverwege de tuin gelegenheid tot het drinken van een kopje koffie of thee.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de Oevertuin!

Entree en openingstijden

Entree: 3.50 euro

Openingstijden:

Geopend vanaf 15 maart tot 1 november.

Maandag t/m zaterdag van 13.30u tot 17.00u
Zondag van 11.00u tot 17.00u.

Ook op afspraak.

Familie van den Oever