Open tuinendag “De Morgenzunne” Winterswijk (Ge)

Datum: 26 juni 2018, vanaf 10:00

Start locatie: Morgenzonweg 136, 7101 BN Winterswijk

De Morgenzunne

Tuin nummer 172 uit de OTG 2018

Janneke Helleman en Wiebe Poppe

Morgenzonweg 136, 7101 BN Winterswijk

j.helleman@concepts.nl

Extra info tuin: (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk, biodiversiteit in de tuin.

Geopend: 12 juni t/m 31 juli iedere di van 10.00 tot 17.00 uur.  Groepen van 10 tot 25 pers. op afspraak.

Prijs: € 2,50 incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding. Voor donateurs tuin gratis iedere open di.

Verrassende aanblik bij het betreden van de achtertuin. Jonge, smalle maar diepe tuin, qua functies handig in drieën gedeeld, waardoor de lengte eruit is maar de diepte behouden. Men loopt langs kleurrijke en natuurlijk ogende borders, via moestuin, boomgaard en vijver naar de schaduwtuin waar de tuin op onverwachte wijze eindigt. Er wordt aandacht aan ecologisch tuinieren besteed.

1.500 m².