Open Tuinendag “De Kikkerhoek” De Krim

Datum: 5 augustus 2017 t/m 6 augustus 2017 (meerdaags), vanaf 10:00

Start locatie: Jeulenwijk 2, 7782 SR De Krim

De Kikkerhoek

De tuin bestaat uit verschillende gedeelten: voor vaste planten en stamrozen, achter zonneborders in vrolijke kleuren, een schaduwgedeelte onder een hoge Gleditsia, een hostatuin, een moes-en pluktuin en tot slot een bostuin. Hier staan voorjaarsbollen, trilliums, erytroniums en stinzenplanten van februari tot mei in bloei. Een afwisselende en geslaagde liefhebberstuin.

Entree en openingstijden

€ 3,50 incl. koffie/thee/lekkernij en rondleiding. Geopend za 17 en zo 18 juni en za 5 en zo 6 augustus van 10.00 tot 17.00 uur en 1 april t/m 1 september op afspraak. Voor donateurs tuin gratis za 17 en zo 18 juni. Groepen op afspraak.

Route

A37 afrit 2 Nieuwlande/Geesterbrug. Door dorp Nieuwlande, rotonde rechtdoor en na ca 1km in bocht rechtsaf= Jeulenwijk. Bij gebruik van een routeplanner de postcode gebruiken of gem Hardenberg dit i.v.m. dezelfde weg en huis nr in de naburige gemeente.

Jan en Marian van den Heuvel
Jeulenwijk 2