Open Tuinendag “De Heerlijkheid Ruinerwold” Ruinerwold (Dr)

Datum: 30 juli 2017, vanaf 11:00

Start locatie: Dr Larijweg 136, 7961 NS Ruinerwold

De Heerlijkheid Ruinerwold

Achter een historische boerderij met bekroonde B&B ligt deze smaakvolle tuin met mooie beplanting op kleur. Centraal in de tuin ligt de langgerekte vijver die wordt geflankeerd door twee borders met bloemtinten in paars, roze en wit. Achter de vijver bevindt zich de prairietuin met grassen en vaste planten. Rechts daarvan ligt de hot-border tuin in rood, oranje en geel. Achter de lange tuinmuur met het overdekte terras ziet u de vrolijke eenjarigentuin. De linkerkant van de tuin is schaduwtuin met borders in lichte bloemtinten.

Entree en openingstijden

€ 4,50 incl. koffie/thee. Geopend zo 30 juli en zo 3 september van 11.00 tot 17.00 uur en 1 juni t/m 1 september voor groepen van min. 5 pers. op afspraak. Voor donateurs tuin gratis zo 3 september.

Route

De tuin ligt in het gehucht Oosteinde, aan de Dr. Larijweg die tussen Ruinerwold en Ruinen loopt.

Karin Cruijs
Dr Larijweg 136