Open tuinendag “De Hazelhof” Rijsbergen (NB)

Datum: 17 juni 2018, vanaf 10:00

Start locatie: Hazeldonksestraat 14, 4891 PT Rijsbergen

De Hazelhof

Tuin nummer 305 uit de OTG 2018

Ton van Wijtvliet

Hazeldonksestraat 14, 4891 PT Rijsbergen

06 51994177

info@dehazelhof.nl

www.dehazelhof.nl, Facebook: de Hazelhof

Extra info tuin: (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk, honden aangelijnd toegestaan, bed & breakfast, biodiversiteit in de tuin.

Geopend: zo 17, zo 24 juni en zo 14 oktober van 10.00 tot 18.00 uur (zie website).  Groepen op afspraak.

Prijs: € 4,00 incl. koffie/thee. Groepen op afspraak zie website.Voor donateurs tuin gratis zo 14 oktober.

Bij binnenkomst komt men door de poort en ziet men direct de grote buxusvakken gevuld met Rosa ‘Rapsodie in blue’ en Gaura lindheimerii. Op de achtergrond de Orangerie. De tuin heeft een grote vasteplantentuin met veel bloemborders. De Hazelhof heeft een aantal interessante zichtlijnen en verschillende tuinkamers. Hoewel het een geheel is, zijn er toch verschillende tuinen te bewonderen. Zo is er een bloementuin, moestuin, kruidentuin, wittetuin, notengaard en eenjarigentuin. Tijdens de wandeling kan men gebruik maken van de verschillende zitjes en bankjes.

1 ha.