Open Tuinendag “De Fantasietuin” Oldebroek (Ge)

Datum: 4 juni 2018, vanaf 10:00

Start locatie: Vierschotenweg 5, 8095 PN Oldebroek, Gelderland

De Fantasietuin

Tuin nummer 151 uit de OTG 2018

Beerd van de Put

Vierschotenweg 5, 8095 PN Oldebroek, Gelderland

defantasietuin@kpnmail.nl

www.fantasietuin.nl

Extra info tuin: (Gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk, honden aangelijnd toegestaan, bed & breakfast, biodiversiteit in de tuin.

Geopend: 1 april t/m 1 oktober ma t/m za van 10.00 tot 18.00 uur. Groepen op afspraak.

Prijs: € 2,00. Voor donateurs tuin gratis 1e ma van de maanden april t/m oktober

Dit is met recht een fantasietuin. De eigenaar heeft hier met veel graven en bouwen een geheel eigen landschap gemaakt met bergen en dalen en waterpartijen en een hoog fantasie gebouw. Via een breed pad met pergola’s komt men binnen in een bonte bloemenzee. Eenjarigen en prachtige grote kuipplanten (300 stuks) zijn de passie van deze enthousiaste tuinier. De beplanting ziet er zeer gezond uit. Op het theeterras kan men een groot deel van de tuin overzien, via trappen en paadjes kun je op verkenning. Deze follie tuin is een aparte belevenis.

3.000 m².