Open Tuinendag “De Boergondische Tuijn” Sint Anthonis (NB)

Datum: 16 mei 2019, vanaf 11:00

Start locatie: Noordkant 17, 5845 EX Sint Anthonis

De Boergondische Tuijn

Naast de voormalige boerderij uit 1928 ligt een oude boomgaard met hoogstam fruitbomen. Hier grazen de Ouessant minischapen. In de biologische moestuin wordt gewerkt volgens de kosmosagenda van Maria Thun. Het basisidee is dat er afhankelijk van de stand van de zon en de maan wordt gezaaid, geplant en geoogst. Tussen de groenten staan dahlia’s, zonnebloemen en Oost-Indische kers. In de kas zijn meer dan honderdvijftig soorten tomaten te zien. Verder zijn er een pinetum, een grote siertuin en een brocante.

Tuin nummer 330 uit de OTG 2019

Harrie Gerrits

Noordkant 17, 5845 EX Sint Anthonis

info@deboergondischetuijn.nl

deboergondischetuijn.nl

Entree

€ 4,50 incl. koffie/thee en rondleiding. Mogelijkheid workshop, lunch, high tea en aanschaf producten uit de moestuin. Voor donateurs tuin gratis op afspraak. Groepen op afspraak.

Geopend van april t/m oktober iedere do van 11.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

• Toegankelijk voor invaliden
  • Eigen kwekerij en verkoop