Open Tuinendag “Cottagetuin Marjolein” Kedichem (ZH)

Datum: 19 augustus 2017, vanaf 10:00

Start locatie: Lingedijk 19, 4247 ED Kedichem

Cottagetuin Marjolein

De tuin kan het beste omschreven worden als een cottagetuin met veel rozen en borders met vaste planten en eenjarigen. Door de plantenkeuze is de tuin zeer aantrekkelijk voor vogels en vlinders. Achter het huis is een kruidentuin, hortensiaborder, ponyweide met hoogstamfruitbomen, vijver en een grote biologische moestuin met een gedeelte voor klein fruit en snijbloemen. Er is een zelfaangeplant bos van nu 28 jaar oud, met daarin op eigen eikenhout gekweekte shiitakepaddestoelen.

Entree en openingstijden

Geopend uitsluitend op za 19 augustus van 10.00 tot 17.00 uur (niet voor groepen). Voor donateurs tuin gratis za 19 augustus.

Route

Vanaf de A 15 richting Arkel, de dijk naar Arkel volgen tot kruising Leerdam ?” Kedichem. Richting Leerdam, langs haven van Arkel. Vanaf de haven nog ca. 3 kilometer. Eerst heet de dijk Lietveld, later Lingedijk.

M.I. Vermonden
Lingedijk 19