Open tuinendag “Chris Bruinsma” Zuidwolde (Dr)

Datum: 5 augustus 2018, vanaf 11:00

Start locatie: Ommerweg 54, 7921 TE Zuidwolde

FullSizeRender

Chris Bruinsma

Tuin nummer 62 uit de OTG 2018.

Chris Bruinsma

Ommerweg 54, 7921 TE Zuidwolde

postvoorbruinsma@gmail.com

www.tuinenvandedrentsehooglanden.nl

Extra info tuin: (gedeeltelijk) voor invaliden toegankelijk, eigen kwekerij en/of verkoop, biodiversiteit in de tuin.

Geopend: zo 3 juni, zo 1 juli en zo 5 augustus van 11.00 tot 17.00 uur en daarnaast voor groepen op afspraak.  Zie ook Tuinevenement: Tuinen van de Drentse Hooglanden.

Prijs: € 3,00 of € 5,00 incl. koffie/thee. Lunch mogelijk op afspraak. Voor donateurs tuin gratis zo 3 juni, zo 1 juli en zo 5 augustus.

Via een 200 m lange oprit, komt men in de met markante heggen omgeven tuin. Vanuit de entree bij de rietgedekte boerderij loopt men de door een meidoornheg omgeven bloementuin binnen. Het pad voert van hieruit door een schaduwtuin met rode esdoorns en een fraai uitzicht over een glooiend coulissenlandschap naar de vijvertuin. In dit gedeelte grote plantengroepen en rozenborders. Via een grassentuin met kleine vijver bereikt men een boomgaardje met ramblers en borders. Ook een moestuin ontbreekt niet.

4.000 m².